Kennisbank

In deze rubriek vindt jurisprudentie op het gebied van huurrecht. Wij hebben voor u een interessant archief opgebouwd wat u kan helpen bij het ontbinden van de huurovereenkomst.

De voordelen van Ontruimingsvonnis.nl op een rij:

Geen dure advocaat nodig
Een procedure om de huurovereenkomst te ontbinden wordt gevoerd bij de kantonrechter. Bij het kantongerecht is er geen sprake van verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat, zoals bij de rechtbank. U heeft dus geen dure advocaat nodig. De ervaren juristen van Ontruimingsvonnis.nl zullen voor u de procedure voeren.

Vast tarief van slechts € 999,00
Ontruimingsvonnis.nl voert voor u de gehele gerechtelijke procedure bij de kantonrechter tegen het vaste tarief van € 999,00. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen, inclusief de BTW, griffierechten van de rechtbank, betekeningskosten van de dagvaarding door de deurwaarder, eventuele comparities en conclusies. U komt dus niet voor verassingen te staan.

Online dossier inzicht
Via onze website heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week, inzage in de status van uw dossier. U kunt alle correspondentie volledig inzien, van telefoonnotitie tot en met de processtukken. U bent dus steeds op de hoogte van de stand van zaken. Transparanter kan het niet.

Ervaren juristen
Onze juristen zijn specialist op het gebied van het complexe huurrecht en procesrecht. Tevens beschikken zij over jarenlange (proces-)ervaring. De voor u werkzame juristen hebben jarenlange ervaring op het rechtsgebied van huur en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA). De NVRA is opgericht op 23 januari 1928 en is koninklijk goedgekeurd 15 juli 1929.  

Landelijke dekking
Ontruimingsvonnis.nl verricht haar diensten door geheel Nederland. Of het gehuurde zich nu bevindt in Groningen, of dat er een comparitie van partijen plaatsvindt bij de rechtbank in Limburg, onze juristen staan u bij. 

Procederen tegen lage kosten

Opdracht
indienen
>klik hier
Voor het voeren van gerechtelijke procedures is specialistische kennis van huur- en procesrecht vereist. De ervaren juristen van Ontruimingsvonnis.nl beschikken over deze kennis en kunnen u al het werk uit handen nemen voor een vast tarief van slechts € 999,00 (incl. BTW, griffierecht, betekeningskosten). Voor dit bedrag voeren wij de gehele procedure bij de kantonrechter, in heel Nederland en ongeacht de duur van de procedure en hoeveelheid werk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!